BORA KOOKSYSTEMEN

BORA Classic

Bestel onderdelen

Bestel bij ons simpel en eenvoudig onderdelen & accessoires voor uw BORA kooksysteem. 

Meld reparatie

Ondervind u problemen aan uw BORA kooksysteem? Meldt u reparatie dan nu bij ons aan. 

BORA CLASSIC

Maximale flexibiliteit voor iedere keuken.

Welkom in de wereld van tijdloze elegantie en buitengewone functionaliteit - de BORA Classic. Deze iconische kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem is de belichaming van perfectie in de keuken. Met zijn klassieke ontwerp en ongeëvenaarde prestaties tilt de BORA Classic uw kookervaring naar een geheel nieuw niveau. Of u nu een gepassioneerde thuiskok bent of een professionele chef, de BORA Classic biedt u de vrijheid om uw culinaire creativiteit te uiten zonder concessies te doen aan stijl of functionaliteit. Het innovatieve afzuigsysteem verwijdert dampen en geuren efficiënt, waardoor uw keuken altijd fris en vrij blijft. Met de BORA Classic wordt koken een ware belevenis waarbij design en performance samenkomen. Laat u inspireren door de tijdloze schoonheid van de BORA Classic en ontdek een nieuwe standaard in keukenontwerp.

BORA CLASSIC

Een compact design voor elke keuken

Naar uw smaak

Met BORA Classic 1.0 past u het kookveld met afzuiging geheel aan op uw persoonlijke voorkeuren. U heeft de keuze uit verschillende soorten kookvelden, die u zelf samenstelt tot één geheel.

Eenvoudig reinigen

Onderdelen van de Bora Classic die in aanraking komen met rookdampen, kunnen eenvoudig verwijderd en schoongemaakt worden via de instroomopening. Je stopt deze gemakkelijk in de vaatwasser.

Extra groot kookoppervlak

Door de centrale bediening van de afzuiging zijn er bij de kookvelden van de Bora Classic geen bedieningsknoppen nodig. Zo is er altijd voldoende ruimte om gebruik te maken van al uw grote en kleine kookpannen.

BORA SERVICE & REPARATIE

Wij zijn de enige officiele service partner van BORA