BORA KOOKSYSTEMEN

BORA GP4

Bestel onderdelen

Bestel bij ons simpel en eenvoudig onderdelen & accessoires voor uw BORA kooksysteem. 

Meld reparatie

Ondervind u problemen aan uw BORA kooksysteem? Meldt u reparatie dan nu bij ons aan. 

BORA GP4

Tijdloze schoonheid welke de aandacht trekt.

Ontdek de nieuwste toevoeging aan het Bora-assortiment: de Bora GP4, een revolutionaire kookveldafzuiging. Deze compacte inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging is gehuld in een elegant en verfijnd ontwerp. De glaskeramische kookplaat straalt een tijdloze schoonheid uit die direct de aandacht trekt. In nauwe samenwerking met Nobilia, een vooraanstaande Europese keukenleverancier, heeft Bora de GP4 ontwikkeld. Deze unieke toevoeging vormt een prachtige aanvulling op het uitgebreide aanbod van Bora, waarvan we onder andere de innovatieve kookveldafzuigsystemen Bora Pure en Bora X Pure kennen.

BORA GP4

Een compact design voor elke keuken

Uiterst stil

Dankzij de optimale luchtgeleiding in het toestel en het gebruik van een dubbel ventilatiesysteem werkt BORA GP4 ook bij hoge vermogensniveaus fluisterstil. Er is geen afleiding tijdens het koken en de gesprekken kunnen onverstoord doorgaan.

Maximale opbergruimte

Door de geringe hoogte van minder dan 200 mm en de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor kookpotten en ander keukengerei. Ook bij keukenblokken met een diepte van 60 cm hoeft u bij gebruik met recirculatie geen laden in te korten. Helemaal anders dan anders.

Eenvoudige reiniging

Onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen via de makkelijk toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig worden verwijderd. U stopt deze onderdelen gewoon in de vaatwasmachine, waar ze heel weinig plaats innemen.

BORA SERVICE & REPARATIE

Wij zijn de enige officiele service partner van BORA