BORA KOOKSYSTEMEN

BORA Pure

Bestel onderdelen

Bestel bij ons simpel en eenvoudig onderdelen & accessoires voor uw BORA kooksysteem. 

Meld reparatie

Ondervind u problemen aan uw BORA kooksysteem? Meldt u reparatie dan nu bij ons aan. 

BORA PURE

Een klasse apart, de BORA Pure

Maak kennis met de ultieme culinaire ervaring - de BORA Pure. Een ware revolutie in keukenontwerp en functionaliteit. Met zijn strakke en minimalistische design trekt de BORA Pure onmiddellijk de aandacht. Maar deze innovatieve kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem biedt veel meer dan alleen een esthetisch hoogwaardige uitstraling. Het unieke BORA-systeem elimineert dampen en geuren direct bij de bron, waardoor uw keuken fris en vrij blijft van hinderlijke kookluchtjes. Met zijn intelligente technologie en fluisterstille werking biedt de BORA Pure u een ongeëvenaarde kookervaring vol vrijheid en creativiteit. Ontdek de perfecte combinatie van design en functionaliteit met de BORA Pure - een ware must-have voor de moderne keukenliefhebber.

BORA PURE

Een compact design voor elke keuken

Unieke bediening

De unieke verticale slider maakt de bediening van de Bora Pure nog eenvoudiger; gewoon met uw vinger omhoog en/of omlaag vegen of het veld aantikken en klaar! Alle functionaliteiten zijn te benaderen door een simpel contact.

Uiterst stil

De stille motor van deze Bora Pure – welke geïntegreerd is in de plint – zorgt ervoor dat het kooksysteem zelfs op hoge vermogensniveaus uitermate stil is. Zo kunt u ongestoord rustig koken of gesprekken voeren.

Maximale opbergruimte

Door de geringe toestelhoogte van minder dan 200 mm en en de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor bijvoorbeeld kookpannen en/of bestek.

BORA SERVICE & REPARATIE

Wij zijn de enige officiele service partner van BORA