BORA KOOKSYSTEMEN

BORA Toebehoren

Bestel onderdelen

Bestel bij ons simpel en eenvoudig onderdelen & accessoires voor uw BORA kooksysteem. 

Meld reparatie

Ondervindt u problemen aan uw BORA kooksysteem? Meldt u reparatie dan nu bij ons aan. 

BORA Toebehoren

Een complete kookervaring met BORA.

Bij BORA draait het niet alleen om het creëren van geavanceerde kooksystemen, maar ook om het leveren van een complete kookervaring. Daarom biedt BORA een scala aan handige toebehoren die de functionaliteit en veelzijdigheid van hun kooksystemen verder vergroten. Of je nu op zoek bent naar extra kookzones, speciale pannen, of accessoires voor het schoonmaken en onderhouden van je BORA kookplaat, er is altijd een oplossing die perfect past bij jouw behoeften.

BORA Toebehoren

Een compact design voor elke keuken

Schoonmaak

Het schoonmaken van een BORA kooksysteem is eenvoudig dankzij het verwijderbare en vaatwasser bestendige afzuigsysteem, terwijl de geïntegreerde afzuiging ervoor zorgt dat de reinigingstijd wordt verminderd. Daarnaast bieden we diverse schoonmaak opties aan.

Uitbreidingsmodules

Met uitbreidingsmodules zoals de Teppanyaki-grill of de wokring, kun je je culinaire mogelijkheden eindeloos uitbreiden. Bovendien zorgt BORA ervoor dat hun toebehoren naadloos integreren met de kooksystemen, zodat je kunt genieten van een gestroomlijnde en efficiënte kookervaring. 

Accessoires

BORA biedt een breed scala aan accessoires die de functionaliteit en veelzijdigheid van hun kooksystemen versterken. Van extra kookzones en speciale pannen tot handige reinigings- en onderhoudsaccessoires, BORA zorgt ervoor dat je kookervaring compleet is en aan al je behoeften voldoet.

BORA SERVICE & REPARATIE

Wij zijn de enige officiele service partner van BORA