BORA KOOKSYSTEMEN

BORA X BO

Bestel onderdelen

Bestel bij ons simpel en eenvoudig onderdelen & accessoires voor uw BORA kooksysteem. 

Meld reparatie

Ondervind u problemen aan uw BORA kooksysteem? Meldt u reparatie dan nu bij ons aan. 

BORA X BO

Stomen tot in perfectie met de BORA X BO.

Ontdek het veelzijdige meesterwerk dat de BORA X BO is. Deze buitengewone keukenapparatuur combineert afzuiging, stoomoven en oven met geïntegreerde reinigingsfuncties in één enkel apparaat. Het is de eerste stoomoven met professionele technologie die beschikbaar is voor thuisgebruik. Met een perfecte samensmelting van professioneel premium design en intuïtieve bediening biedt de BORA X BO een ongeëvenaarde culinaire ervaring. Met hoogwaardige glasoppervlakken en het verbluffende 'Black Panel'-effect voegt deze stoomoven een visueel hoogtepunt toe aan elke keuken.

BORA X BO

Een compact design voor elke keuken

Schone lucht

Deze BORA stoomoven voorkomt dat u bij het openen van de deur stoom in het gezicht krijgt. Dankzij de automatische stoom afzuiging wordt de stoom naar achteren geleid voordat de deur wordt ontgrendeld en automatisch wordt geopend – geheel zonder geurtjes. Het speciale filter absorbeert alle geuren, zelfs die van vissen.

Eenvoudige bediening

De bediening verloopt via een groot 19-inch-display, dat indien gewenst ook omhoog kan worden geklapt. Het touchscreen reageert net zo comfortabel op aanrakingen als bij een smartphone. En dankzij de talrijke vooraf geconfigureerde programma’s en de intuïtieve gebruikersbegeleiding wordt koken kinderspel!

Topprestaties

Beter kan niet: De BORA X BO blinkt uit met haar bijzonder gelijkmatige kook- en bak resultaten en optimale warmteverdeling. Uw gerechten zullen ook perfect zijn wanneer u alle drie niveaus tegelijk gebruikt. Als u bijvoorbeeld veel croissants tegelijk maakt op drie bakplaten, zullen ze allemaal lekker smaken!

BORA SERVICE & REPARATIE

Wij zijn de enige officiele service partner van BORA