REPARATIE

Service nodig?

Uw Bora kookplaat of Bora systeem is defect. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden? Vraag dan snel een reparatieafspraak aan. Vul het reparatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Afhankelijk van onze capaciteit is dit 1 tot 3 werkdagen.

Uw Bora Reparatie wordt uitgevoerd door deskundige monteurs van de Smid Reparatie. Ruim 40 jaar is De Smid Reparatie gespecialiseerd in het repareren van witgoed apparaten en kook apparatuur . Daarnaast kunnen zij ook uw (keuken) apparatuur inbouwen. De gecertificeerde monteurs repareren snel maar nauwkeurig.

U betaald voor een BORA reparatieafspraak het vaste starttarief van 105,88 euro incl. BTW. Voor de arbeid betaalt u 1,33 euro per minuut incl. BTW.

REPARATIEFORMULIER

Meldt uw reparatie aan

Fout: Contact formulier niet gevonden.

OFFICIEEL BORA

SERVICE PARTNER.

Naast dat we officiele BORA onderdelen verkopen zijn wij - De Smid Reparatie - ook de enige officiele service partner van BORA in Nederland en Belgie. Dat betekent dat wij als enige storingen mogen repareren namens BORA.

DE SMID REPARATIE

40 jaar ervaring in witgoed reparaties

Bent u op zoek naar vakkundige reparatie voor uw BORA-apparatuur? Uw Bora Reparatie wordt uitgevoerd door deskundige monteurs van de Smid Reparatie. Ruim 40 jaar is De Smid Reparatie gespecialiseerd in het repareren van witgoed apparaten en kook apparatuur . Daarnaast kunnen zij ook uw (keuken) apparatuur inbouwen. De gecertificeerde monteurs repareren snel maar nauwkeurig.

Bij De Smid Reparatie kunt u rekenen op professionele service voor uw BORA-apparaten. Ons ervaren team van technici staat klaar om eventuele problemen met uw BORA-kookplaat of -afzuigsysteem op te lossen. Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen, het verhelpen van storingen of het uitvoeren van algemeen onderhoud, wij bieden deskundige reparatieservices die uw BORA-apparatuur weer in optimale staat brengen. Vertrouw op De Smid Reparatie voor hoogwaardige BORA-reparaties die uw keuken weer laten stralen.